Yhdistyksen kevätkokous 24.3. klo 18.00

Akateemisen partiokillan kevätkokous pidetään torstaina 24.3.2022 klo 18.00 alkaen. Kokous järjestetään ravintola Proffan kellarin kabinetissa (Rehtorinpellonkatu 6). Kokoukseen on myös mahdollisuus osallistua etänä Zoomin kautta.

Etäosallistujien tulee ilmoittautua kokoukseen ennen kokouksen alkua sähköpostitse
hallitus@partiokilta.fi tai puhelimitse numeroon 050 302 3180. Ilmoittautumiseen vastauksena lähetetään kokouslinkki. Kokouksen etäosallistujien henkilöllisyys varmistetaan ääniyhteydellä tai tarvittaessa videokuvalla. Äänestysmenettelystä ja muista tarkemmista menettelytavoista päätetään kokouksen aluksi. Mahdollisissa etäosallistumiseen liittyvissä ongelmissa voi olla yhteydessä sekä ennen kokousta että kokouksen aikana samaan puhelinnumeroon.

Alta löytyy liitteenä kokouskutsu ja asialista.

Kategoria(t): Virallista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.