Retki Maariaan lauantaina 12.3.

APK lähtee retkelle Maarian altaan ympäristöön lauantaina 12.3. klo 13 alkaen. Retkellä kierrämme noin kuuden kilometrin mittaisen Maarian kivikautisen polun. Luontopolku kulkee vaihtelevassa maastossa ja sen varrella pääsemme nauttimaan monipuolisista ja historiallisista maisemista – kenties saamme myös seurata kevään ensimmäisiä merkkejä.

Paikalle voit saapua yhteislähdössä bussilla 22A, joka lähtee Puutorilta klo 12.30. Jos tulet paikalle autolla, voit valita osoitteeksi Paimalantie 369. Tapaamme kyseisellä parkkipaikalla klo 13, josta suuntaamme yhdessä luontopolulle.

Retki on ilmainen yhdistyksen jäsenille, ja muille osallistumismaksu on 5 euroa. Voit liittyä APK:n jäseneksi myös paikan päällä. Tarjoamme osallistujille pienet retkieväät; otathan mukaan vesipullon sekä omia eväitä tarpeen mukaan. Muistathan säänmukaisen pukeutumisen ja huomioit lisäksi, että reitillä saattaa tulla vastaan märkiä ja liukkaita kohtia.

Ilmoittauduthan retkelle mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen (https://forms.office.com/r/gwtgJRfHuP) viimeistään 11.3.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.