Avantouintitapahtuma keskiviikkona 16.3. Ruissalossa

Tule mukaan rentoutumaan avantoon ja saunaan APK:n kanssa keskiviikkona 16.3. kello 17–19! Sauna sijaitsee Ruissalossa osoitteessa Tammirannantie 39. Paikalle voit saapua yhteislähdössä bussilla nro 8, joka lähtee Puutorilta klo 16.35, tai vaihtoehtoisesti omalla kyydillä. Tapahtuman hinta on jäsenille 5 euroa ja ei-jäsenille 10 euroa. Voit liittyä APK:n jäseneksi myös paikan päällä.

Otathan mukaasi ainakin pyyhkeen, uimapuvun ja vesipullon. Tapahtuma sopii sekä kokeneille talviuimareille että ensikertalaisille! Tulethan paikalle, sekä omaa että toisten terveyttä ajatellen, vain täysin terveenä.

Tapahtumaan on käytössä ennakkoilmoittautuminen (https://forms.office.com/r/vf6NHy4Fg9). Ilmoittauduthan viimeistään tiistaina 15.3. klo 23.59 mennessä.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.