Varusteiden vuokraus

APK:lla on retkivarusteita, joita jäsenten (jäsenmaksu 10 €) on mahdollista vuokrata omille retkilleen. Vuokrattavana on mm. telttoja (2), Trangioita (3), makuualustoja ja makuupusseja. Alta voit lukea vuokrausehdot ja -hinnaston. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan varusteita, voit täyttää välinevuokrauslomakkeen tämän sivun alla.

Vuokrausehdot

Vuokraaja sitoutuu pitämään tavarasta hyvää huolta sekä hakemaan ja palauttamaan välineet sovittuna ajankohtana. Ongelmatilanteissa ota yhteys mahdollisimman nopeasti yhteyshenkilöön. Mikäli vuokrattavan tavaran palauttaa likaisena tai rikkinäisenä, vuokraaja on velvollinen maksamaan korvaushinnaston mukaisen hinnan.

Vuokraushinnasto

Korvaushinnasto

Vuokrattavat tavarat tulee palauttaa siinä kunnossa kuin ne on saatu käyttöön. Rikkoutumistapauksissa vuokraajan tulee maksaa oheisen taulukon mukainen korvaushinta. Mikäli vain yksittäinen osa on rikkoutunut tai kadonnut, voi vuokraaja itse hankkia vastaavan osan tai maksaa yhdistykselle tapauskohtaisesti sovitun hinnan. Jos vuokraamansa tavaran palauttaa likaisena, on pesusta veloitettava maksu 50 euroa.