Telttaretki Kurjenrahkan kansallispuistoon 28.–29.5.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna 28.–29.5. järjestämme yön yli -retken Kuhankuonolle! Retkelle lähdetään lauantaina 28.5. bussilla klo 11.14 Puutorilta, ja aloitamme kävelyn yhdessä Kurjenportin parkkipaikalta klo 12.05. Palaamme takaisin Turkuun sunnuntaina iltapäivällä.

Retkellä käveltävä reitti on yhteensä noin 16 kilometriä, painottuen lauantaille. Leiriydymme teltoissa Savojärven rannalla Rantapihalla, missä on myös tarkoituksena grillata, saunoa ja viettää yhdessä iltaa.

Retken hinta on 5 euroa APK:n jäsenille ja 10 euroa ei-jäsenille. Tarjoamme osallistujille ateriat retken aikana, jotka valmistamme yhdessä. Otathan mukaan oman vesipullon, ruokailuvälineet ja tarvittavan määrän välipaloja itsellesi.

APK:lla on makuupusseja ja -alustoja sekä telttoja lainattavana, joten ei haittaa vaikka et itse omistaisi kaikkia varusteita. Tärkeää on kuitenkin itse huolehtia retkelle mukaan erityisesti lämpimät, säänmukaiset vaatteet ja kengät. Retkelle ilmoittautuneille lähetetään vielä retkikirje viikon 21 aikana, jossa muistutetaan vielä mm. tarvittavista varusteista.

Mukaan telttaretkelle voit ilmoittautua täyttämällä tämän lomakkeen: https://forms.office.com/r/UWCydcdZhg. Ilmoittautuminen sulkeutuu 25.5. klo 23.59. Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää kysymyksiä retkeen liittyen!

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa Telttaretki Kurjenrahkan kansallispuistoon 28.–29.5.

APK:n vappubooli 30.4. klo 12.34 alkaen Arcanuminpuistossa

APK osallistuu TYYn muiden alajärjestöjen tapaan vappuboolitukseen vappuaattona 30.4. Avaamme boolipisteemme Arcanuminpuistossa klo 12.34 ja jatkamme siellä tarjoilua noin klo 13.30 asti. Ota siis oma muki mukaan ja tule silloin maistamaan (alkoholitonta) booliamme! Myös TYY ja sen monet alajärjestöt jakavat virvokkeita omilla pisteillään Yliopistonmäen tuntumassa klo 10 ja 14 välillä.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa APK:n vappubooli 30.4. klo 12.34 alkaen Arcanuminpuistossa

Retki Raisioon Pähkinäpolulle lauantaina 14.5.

Lähde mukaan APK:n retkelle lauantaina 14.5.2022! Retkemme suuntaa Raision Pähkinäpolulle. Reitin pituus on n. 3 km ja tarkoituksena on paistaa makkaraa Pähkinäpolun nuotiopaikalla.

Retki lähtee Sepelrastaankujan ja Metsäkallankadun kulmasta klo 12, jonne lähdemme Yliopiston pysäkiltä klo 11.10 lähtevällä bussilla 6. Reitti päättyy takaisin lähtöpaikkaan, josta pyrimme lähtemään bussilla numero 6 klo 14.17 (Tikanmaan pysäkki).

Retki on jäsenmaksun maksaneille jäsenille ilmainen (voit myös liittyä retken aikana!), muille osallistumismaksu 5 €. Yhdistys tarjoaa osallistujille pienet retkieväät. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin oman mukin, vesipullon sekä muita eväitä tarpeen mukaan. Ilmoittaudu mukaan jo tänään lomakkeella https://forms.office.com/r/kmebub8m9L !

Jos myöhästyt, ilmoitathan järjestäjille puhelimitse 040 1815514 niin tiedämme odottaa.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa Retki Raisioon Pähkinäpolulle lauantaina 14.5.

APK:lle menestystä TYYn vuoden 2021 Hall of Famessa

APK voitti TYY International Awardin TYYn Halll of Famessa vuoden 2021 toimintansa perusteella. Lisäksi APK sai kunniamaininnan kategoriassa tapahtumien ja opiskelijakulttuurin vaalija!

Kategoriat: Muuta ajankohtaista | Kommentit pois päältä artikkelissa APK:lle menestystä TYYn vuoden 2021 Hall of Famessa

Retki Friskalaan 9.4.2022

Lähde mukaan APK:n retkelle lauantaina 9.4.2022! Retkemme suuntaa Friskalan Paavonpoluille. Reitin pituus on n. 7 km.

Retki lähtee Friskalanlahden parkkipaikalta (Vihtiläntie 10) klo 11.30, jonne lähdemme Turusta Kauppatorilta klo 11.13 lähtevällä bussilla 55. Reitti päättyy takaisin lähtöpaikkaan, josta käymme tekemässä toisen lyhyemmän koukkauksen Friskalanlahden lintutornille. Pyrimme ehtimään sieltä klo 13.52 lähtevään bussiin numero 54, jolla suuntaamme takaisin keskustaan.

Retki on jäsenmaksun maksaneille jäsenille ilmainen (voit myös liittyä retken aikana!), muille osallistumismaksu 5 €. Yhdistys tarjoaa osallistujille pienet retkieväät. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä muita eväitä tarpeen mukaan. Ilmoittaudu mukaan jo tänään lomakkeella https://forms.office.com/r/swYfk8RN28 !

Jos myöhästyt, ilmoitathan järjestäjille puhelimitse 050 530 7256 niin tiedämme odottaa.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa Retki Friskalaan 9.4.2022

Avantouintitapahtuma keskiviikkona 16.3. Ruissalossa

Tule mukaan rentoutumaan avantoon ja saunaan APK:n kanssa keskiviikkona 16.3. kello 17–19! Sauna sijaitsee Ruissalossa osoitteessa Tammirannantie 39. Paikalle voit saapua yhteislähdössä bussilla nro 8, joka lähtee Puutorilta klo 16.35, tai vaihtoehtoisesti omalla kyydillä. Tapahtuman hinta on jäsenille 5 euroa ja ei-jäsenille 10 euroa. Voit liittyä APK:n jäseneksi myös paikan päällä.

Otathan mukaasi ainakin pyyhkeen, uimapuvun ja vesipullon. Tapahtuma sopii sekä kokeneille talviuimareille että ensikertalaisille! Tulethan paikalle, sekä omaa että toisten terveyttä ajatellen, vain täysin terveenä.

Tapahtumaan on käytössä ennakkoilmoittautuminen (https://forms.office.com/r/vf6NHy4Fg9). Ilmoittauduthan viimeistään tiistaina 15.3. klo 23.59 mennessä.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa Avantouintitapahtuma keskiviikkona 16.3. Ruissalossa

Yhdistyksen kevätkokous 24.3. klo 18.00

Akateemisen partiokillan kevätkokous pidetään torstaina 24.3.2022 klo 18.00 alkaen. Kokous järjestetään ravintola Proffan kellarin kabinetissa (Rehtorinpellonkatu 6). Kokoukseen on myös mahdollisuus osallistua etänä Zoomin kautta.

Etäosallistujien tulee ilmoittautua kokoukseen ennen kokouksen alkua sähköpostitse
hallitus@partiokilta.fi tai puhelimitse numeroon 050 302 3180. Ilmoittautumiseen vastauksena lähetetään kokouslinkki. Kokouksen etäosallistujien henkilöllisyys varmistetaan ääniyhteydellä tai tarvittaessa videokuvalla. Äänestysmenettelystä ja muista tarkemmista menettelytavoista päätetään kokouksen aluksi. Mahdollisissa etäosallistumiseen liittyvissä ongelmissa voi olla yhteydessä sekä ennen kokousta että kokouksen aikana samaan puhelinnumeroon.

Alta löytyy liitteenä kokouskutsu ja asialista.

Kategoriat: Virallista | Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdistyksen kevätkokous 24.3. klo 18.00

Retki Maariaan lauantaina 12.3.

APK lähtee retkelle Maarian altaan ympäristöön lauantaina 12.3. klo 13 alkaen. Retkellä kierrämme noin kuuden kilometrin mittaisen Maarian kivikautisen polun. Luontopolku kulkee vaihtelevassa maastossa ja sen varrella pääsemme nauttimaan monipuolisista ja historiallisista maisemista – kenties saamme myös seurata kevään ensimmäisiä merkkejä.

Paikalle voit saapua yhteislähdössä bussilla 22A, joka lähtee Puutorilta klo 12.30. Jos tulet paikalle autolla, voit valita osoitteeksi Paimalantie 369. Tapaamme kyseisellä parkkipaikalla klo 13, josta suuntaamme yhdessä luontopolulle.

Retki on ilmainen yhdistyksen jäsenille, ja muille osallistumismaksu on 5 euroa. Voit liittyä APK:n jäseneksi myös paikan päällä. Tarjoamme osallistujille pienet retkieväät; otathan mukaan vesipullon sekä omia eväitä tarpeen mukaan. Muistathan säänmukaisen pukeutumisen ja huomioit lisäksi, että reitillä saattaa tulla vastaan märkiä ja liukkaita kohtia.

Ilmoittauduthan retkelle mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen (https://forms.office.com/r/gwtgJRfHuP) viimeistään 11.3.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa Retki Maariaan lauantaina 12.3.

APK:n pulkkaretki lauantaina 12.2.2022

Apk:n helmikuun retki tehdään Hirvensaloon pulkkamäkeen lauantaina 12.2. Pulkkamäki löytyy hiihtokeskuksen kupeesta osoitteesta Kakskerrantie 111.

Ainakin tiedottajamme Ida matkaa paikalle bussilla numero 53, joka lähtee Turun yliopiston pysäkiltä klo 13.13, voit siis liittyä hänen seuraansa. Mikäli haluat tulla paikalle omalla kyydillä, kokoonnumme klo 14 hiihtokeskuksen parkkipaikalle ja siirrymme siitä mäenlaskuun.

Retki on APK:n jäsenille ilmainen, ei-jäsenille 5 euroa (voit myös liittyä paikan päällä jäseneksi hintaan 5 euroa). APK tarjoaa laskijoille laskiaispullat höysteineen sekä mehua. Hiihtokeskuksessa on myös kahvio, josta voi ostaa omakustanteisesti retkieväitä. Otathan oman laskuvälineesi mukaan, sellaisen voi helposti rakentaa vaikka pahvista ja jätesäkistä!

Retkelle on ennakkoilmoittautuminen täältä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 11.2. klo 23.59.

Saavuthan paikalle terveenä ja säänmukaisin varustein!

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa APK:n pulkkaretki lauantaina 12.2.2022

APK luistelee lauantaina 29.1.

APK järjestää luisteluretken Kupittaan luistelumadolle lauantaina 29.1. kello 14 alkaen. Paikan päällä on mahdollisuus vuokrata luistimet. Paikan päällä ei ole sisätiloja, joten varustaudu säänmukaisin varustein. Tapahtumalla on säävaraus.

Yhdistys tarjoaa jäsenille luistinvuokran, muut voivat vuokrata luistimet hinnaston mukaan. Jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä (jäsenmaksu 5 €). Omilla luistimilla osallistuminen ei maksa mitään.

Kokoonnumme vuokrauskopin luona kello 14. Mukaan voi liittyä myöhemminkin – etsi paikalta APK-kyltti! Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tulethan paikalle vain terveenä ja huolehdit hyvästä hygieniasta.

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa APK luistelee lauantaina 29.1.