Retki Pähkinäpolulle 18.9.2021

Lähde mukaan APK:n syysretkelle lauantaina 18. syyskuuta 2021! Retkemme suuntaa Raision Pähkinäpolulle. Retkellä pääsemme nauttimaan nokipannukahvista ja nuotiomakkarasta sekä ihailemaan Pähkinämäen metsiä ja lehtoja.

Lähdemme retkelle Raision Tikanmaalla kello 12.10. Matkaamme paikalle yhdessä Föli-linjalla nro 6, joka lähtee Yliopiston pysäkiltä U-sairaalan edestä kello 11.13. Palaamme retkeltä kello 15 mennessä samaan paikkaan, josta jatkamme kävellen bussille ja bussilla takaisin Yliopistolle.

Retki on jäsenmaksun maksaneille jäsenille ilmainen (voit myös liittyä retken aikana!), muille osallistumismaksu 5 €. Yhdistys tarjoaa osallistujille nokipannukahvit sekä makkaran. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä muita eväitä tarpeen mukaan. Ilmoittaudu mukaan jo tänään ilmoittautumislomakkeella!

Kategoriat: Tapahtumat | Kommentit pois päältä artikkelissa Retki Pähkinäpolulle 18.9.2021

Kevätkokous 24.3. kello 17.00 etänä

Hei, ja mukavaa alkanutta viikko itse kullekin!

Järjestämme kevätkokouksen keskiviikkona 24.3.2021 klo 17.00 alkaen. Vallitsevasta poikkeustilasta johtuen kokoustamme etänä Slackissa. Mikäli et ole vielä liittynyt yhdistyksen slackiin, voit tehdä sen täällä – linkki on voimassa vain rajatun ajan, mutta kokoukseen asti pitäisi puhtia löytyä. Ottakaa toki yhteyttä, mikäli linkki ei syystä tai toisesta toimikaan.

Ohessa kokouskutsu ja kokouksen esityslista.

Ystävällisin terveisin,
Jyri Niemi
Hallituksen puheenjohtaja
Akateeminen partiokilta ry

Kategoriat: Tapahtumat, Virallista | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätkokous 24.3. kello 17.00 etänä

Retki Ruissaloon 6.2.2021

Lähdemme retkelle Ruissaloon lauantaina 6.2. klo 11.
Tapaamme Honkapirtillä, jossa on mahdollisuus lounastaa omakustanteiseisesti. Päätämme reitin paikan päällä ja lähdemme liikkeelle Honkapirtiltä klo 11.45. Paikalle pääsee näppärästi esimerkiksi Fölillä.
(Huomioithan, että Föli suosittelee maskin käyttämistä joukkoliikenteessä.)

Reitin varrella keitämme kahvit trangialla ja herkuttelemme laskiaispullilla. Syötkö sinä pullasi hillolla vai mantelimassalla?

Tapahtuma on jäsenille ilmainen. Ei-jäsenille ”pääsymaksu” on 5 €. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta hallitus@partiokilta.fi.

Kategoriat: Tapahtumat | Jätä kommentti

Syyskokous valitsi uuden hallituksen

Yhdistyksen syyskokous on pidetty ja vuoden 2021 hallitus valittu. Hallitukseen valittiin paljon uusia jäseniä, joiden kanssa on hyvä lähteä kehittämään yhdistyksen toimintaa entistäkin monipuolisemmaksi ja aktiivisemmaksi.

Vuoden 2021 toimintasuunnitelmassa on painotettu erityisesti toiminnan kehittämistä ja vakiinnuttamista, joka tarkoittaa mm. yhdistyksen strategian suunnittelua sekä yhdistyksen tunnettuuden laajentamista erityisesti muiden Turussa toimivien korkeakoulujen kuin Turun yliopiston keskuudessa.

Sääntömuutoksen osalta asian käsittelyä päätettiin jatkaa kun yhdistyksen tulevaa strategiaa on saatu tarkemmin suunniteltua ja yhdistyksen nimen muutosta sekä brändiä on sen myötä valmisteltu enemmän.

Hallitukseen valittiin:

 • Jyri Niemi, puheenjohtaja
 • Anni Hoikkala
 • Niko Kuparinen
 • Henna-Riikka Lahtinen
 • Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposki
 • Sara Takala
 • Topi Savolainen, vara

Onnea hallitukseen valituille!

Kategoriat: Yleinen | Jätä kommentti

Yhdistyksen syyskokous keskiviikkona 2.12.2020 kello 18

Akateeminen Partiokilta ry:n jäsenille ja muille toiminnasta kiinnostuneille

Yhdistyksen hallitus on päättänyt kutsua koolle yhdistyksen syyskokouksen keskiviikkona 2.12.2020 kello 18.00. Kokous järjestetään ravintola Proffan kellarissa (Rehtorinpellonkatu 2, Turku), jonka lisäksi kokoukseen voi osallistua etäneuvottelupalvelun kautta.

Kokouksessa käsitellään syyskokouksen sääntömääräisten asioiden lisäksi muutaman aiemman vuoden tilinpäätökset sekä sääntömuutos.

Yhdistyksen hallituksessa on paikkoja vapaana toiminnasta kiinnostuneille uusille jäsenille. Tule rohkeasti paikalle jos toiminta voisi kiinnostaa sinua – hallituksessa tai ihan vaan osallistujana! Voit myös ilmoittaa hallituskiinnostuksestasi etukäteen osoitteella
hallitus@partiokilta.fi.

Etäosallistujien tulee ilmoittautua kokoukseen ennen kokouksen alkua sähköpostitse hallitus@partiokilta.fi. Ilmoittautumiseen vastauksena lähetetään kokouslinkki. Mahdollisissa kokoukseen osallistumiseen liittyvissä ongelmissa voi olla yhteydessä sekä ennen kokousta että kokouksen aikana samaan puhelinnumeroon.

Kategoriat: Virallista | Jätä kommentti

APK:n syysretki Kullaanpolulle Raisioon

Lähde mukaan APK:n syysretkelle lauantaina 21. marraskuuta 2020! Retkemme suuntaa Kullaanpolulle, joka kuuluu Kuhankuonon retkeilyreitistöön. Retkellä pääsemme nauttimaan nokipannukahvista ja nuotiomakkarasta sekä ihailemaan Kullaanvuoren näköaloja.

Lähdemme retkelle Kerttulan liikuntakeskukselta Raisiosta kello 11.15. Matkaamme paikalle yhdessä Föli-linjalla nro 300, joka lähtee Puutorilta kello 10.50. Huomioithan, että Föli suosittelee maskin käyttämistä joukkoliikenteessä.

Voit tulla lähtöpaikalle myös omatoimisesti, mainitsethan asiasta ilmoittautumislomakkeella niin varmistamme että löydät mukaan joukkoon – tapaamme lähtöpaikalla Vesakujan ja Kerttulantien risteyksessä (kts. kartta: https://l.zeip.fi/apksyysretkilahto)

Palaamme retkeltä kello 15 mennessä Kauppakeskus Myllyyn, josta jatkamme bussilla takaisin Puutorille.

Retki on jäsenille ilmainen (voit myös liittyä retken aikana!), muille osallistumismaksu 5 €. Yhdistys tarjoaa osallistujille nokipannukahvit sekä makkaran. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä muita eväitä tarpeen mukaan. Ilmoittaudu mukaan jo tänään lomakkeella https://l.zeip.fi/apksyysretki20

Ota mukaan ainakin:

 • Rahaa tai matkakortti sekä maski (2 kpl) bussiin
 • Vesipullo
 • Maasto voi olla märkää/mutaista, eli saappaat voi olla hyvät
 • Muuten normaali sään mukaan pukeutuminen

Jos myöhästyt, ilmoitathan järjestäjille puhelimitse 050 378 0711 niin tiedämme odottaa. Ennen retkeä lisätietoja saa myös sähköpostitse osoitteella partiokilta-hallitus@lists.utu.fi. Ilmoita sähköpostitse myös peruutuksesta.

Kategoriat: Tapahtumat | Jätä kommentti

Syysretki käynnistää jälleen toiminnan – varaa kalenteriisi 21.11.!

Iloisia uutisia! Hetken hiljaiselon jälkeen APK on heräämässä jälleen toimintaan – tervetuloa mukaan!

Lähde mukaan lauantaina 21. marraskuuta 2020 APK:n syysretkelle! Kerromme tarkemmista suunnitelmista viikon sisällä, mutta voimme tässä vaiheessa paljastaa että retki suuntautuu Turun lähiseudulle eikä paikalle pääsemisestä tarvitse murehtia, vaan retki suuntautuu Fölillä helposti saavutettavaan paikkaan.

Laita viestiä jo nyt partiokilta-hallitus@lists.utu.fi jos haluat osallistua retken suunnitteluun. Avaamme ilmoittautumisen tarkempien tietojen julkaisun yhteydessä viikon sisään.

Kategoriat: Tapahtumat | Jätä kommentti

Tule mukaan!

Syyslukukausi on alkanut ja sen mukana Akateeminen Partiokiltakin aktivoituu jälleen. Syksyn aikana järjestetään päiväretki ja mahdollisesti muutakin mukavaa toimintaa jäsenten kiinnostuksen mukaan. Lisäksi pidämme lähiaikoina suunnittelutapahtuman, jossa mietimme ensi vuoden toimintaa. Liity sähköpostilistallemme ja tule mukaan!

Kategoriat: Yleinen | Jätä kommentti

Mukaan toimintaan!

Syyslukukausi on taas alkanut, ja sen mukana Akateeminen Partiokiltakin aktivoituu kesätauon jälkeen. Syksyn aikana luvassa on mm. ilta Flowparkissa, retki ja muita mukavia tapahtumia. Liity sähköpostilistallemme ja tule mukaan!

Kategoriat: Yleinen | Jätä kommentti