APK:n pulkkaretki lauantaina 12.2.2022

Apk:n helmikuun retki tehdään Hirvensaloon pulkkamäkeen lauantaina 12.2. Pulkkamäki löytyy hiihtokeskuksen kupeesta osoitteesta Kakskerrantie 111.

Ainakin tiedottajamme Ida matkaa paikalle bussilla numero 53, joka lähtee Turun yliopiston pysäkiltä klo 13.13, voit siis liittyä hänen seuraansa. Mikäli haluat tulla paikalle omalla kyydillä, kokoonnumme klo 14 hiihtokeskuksen parkkipaikalle ja siirrymme siitä mäenlaskuun.

Retki on APK:n jäsenille ilmainen, ei-jäsenille 5 euroa (voit myös liittyä paikan päällä jäseneksi hintaan 5 euroa). APK tarjoaa laskijoille laskiaispullat höysteineen sekä mehua. Hiihtokeskuksessa on myös kahvio, josta voi ostaa omakustanteisesti retkieväitä. Otathan oman laskuvälineesi mukaan, sellaisen voi helposti rakentaa vaikka pahvista ja jätesäkistä!

Retkelle on ennakkoilmoittautuminen täältä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 11.2. klo 23.59.

Saavuthan paikalle terveenä ja säänmukaisin varustein!

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.