Syysretki Lietoon lauantaina 16.10.

Lähde mukaan APK:n syysretkelle lauantaina 16.10.2021! Retkemme suuntaa Liedon Ankka–Nautelan polulle. Retkellä pääsemme ihastelemaan Aurajoen korkeinta koskea, sekä tutustumaan Liedon lähiluontoon. Huomioithan, että reitin yhteenlaskettu kävelypituus siirtymisineen on noin 10 km. Reitti ei kuitenkaan ole erityisen vaativa.

Retki lähtee Nautelankosken paikoitusalueelta klo 11.15, jonne lähdemme Turusta Puutorilta klo 10.19 lähtevällä bussilla 602. Reitti päättyy lähelle Ankan asuinaluetta, ja pyrimme ehtimään sieltä klo 17.20 tai 17.50 lähtevään bussiin numero 6, jolla suuntaamme takaisin Turkuun.

Retki on jäsenmaksun maksaneille jäsenille ilmainen (voit myös liittyä retken aikana!), muille osallistumismaksu 5 €. Yhdistys tarjoaa osallistujille pienet retkieväät. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä muita eväitä tarpeen mukaan. Ilmoittaudu mukaan jo tänään lomakkeella https://forms.office.com/r/xVeDhYrugj !

Reittiin voitte etukäteen tutustua täällä: http://www.reitisto.fi/ankka-nautela

Jos myöhästyt, ilmoitathan järjestäjille puhelimitse 050 378 0711 niin tiedämme odottaa.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.