Yhdistyksen syyskokous maanantaina 22.11. kello 18

Järjestämme Akateemisen partiokillan syyskokouksen maanantaina 22.11. klo 18.00!. Paikkana toimii tuttuun tapaan Proffan Kellarin pieni kabinetti, mutta järjestämme toki myös etäosallistumismahdollisuuden Zoomissa. Etäyhteydellä liittyvien tulee ainakin kokouksen alussa avata kamerayhteys, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestänne. Etäyhteyden saa auki oheisesta linkistä.

Kokouksessa valitsemme ensi vuoden toimijat, päätämme jäsenmaksun suuruudesta ja ensi vuoden toiminnan raameista talousarvion ja toimintasuunnitelman merkeissä. Jos haluat tutustua uusiin ihmisiin ja haluat järjestää retkiä voi hallituspaikka olla juuri sinua varten! Jos aiheesta on kysyttävää, tai haluat kertoa mielenkiinnostasi tehtäviin, ota rohkeasti yhteyttä!

Kategoria(t): Virallista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.