Pulkkailua Hirvensalossa 10.2.2024

Lauantaina 10.2.2024 APK lähtee pulkkailemaan ja syömään laskiaispullia Hirvensalon laskettelukeskuksen pulkkamäkeen. Paikalle pääsee esimerkiksi yhteislähdössä bussilla 55, joka lähtee Kauppatorin pysäkiltä A6 klo 11.57. Jos tulet omalla kyydillä, osoite on Kakskerrantie 111, aloitamme pulkkailun klo 12.10. Ota mukaan oma laskuväline, esimerkiksi pulkka, liukuri tai vaikka jätesäkki. Tapahtuma on jäsenille ilmainen, muille osallistumismaksu on 5 euroa. Tarjoamme pulkkailijoille laskiaispullaa ja mehutiivistettä eli ota oma muki ja vesi mukaan. Hirvensalon pulkkamäkeä ylläpidetään tekolumella, joten lumitilanteesta ei tarvitse olla huolissaan.

P.S. Käytettyjä pulkkia voi löytää ilmaiseksi tai halvalla esimerkiksi Tori.fi:sta tai Roskalava Turku -Facebook-ryhmästä.

Ilmoittaudu mukaan retkelle täällä viimeistään perjantaina 9.2.2024: https://forms.office.com/e/zBsq7YiSRd

Ilmoittautumiset tapahtumiimme ovat sitovia ja esteistä tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti osoitteeseen hallitus[a]partiokilta.fi

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.