Kuutamoretki Vaarniemeen 23.2.2024

Perjantaina 23.2.2024 APK lähtee kuutamoretkelle (melkein) täydenkuun loisteessa Vaarniemeen. Voit tulla paikalle esim. bussilla nro 18, joka lähtee Kauppatorin pysäkiltä D3 klo 18.15. Retken järjestäjä hyppää tämän bussin kyytiin matkan puolivälistä. Jos tulet omalla kyydillä, lähin navigaattorilla löytyvä osoite paikalle on Meriläistentie 1. Bussipysäkki, josta retki alkaa, on Meriläistentien ja Leinikkikadun risteyksessä. Aloitamme kävelyn 18.35

Kävelemme kuutamon valossa Vaarniemen laavulle tulistelemaan ja valmistamaan S’moreseja. Otathan mukaan otsalampun, oman vesipullon sekä mukin. Retki on ilmainen, ja tarjoamme osallistujille S’moresien lisäksi mehua ja teetä (otathan oman täyden termospullon mukaan, mikäli mahdollista).

Ilmoittaudu mukaan retkelle täällä viimeistään tiistaina 20.2. klo 23.59

Ilmoittautumiset tapahtumiimme ovat sitovia ja esteistä tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti osoitteeseen hallitus[a]partiokilta.fi

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vZuI59h87k6dBxjQX59IwZTL6EX57JJJgSmCh9wCVs5UMkxBUEJBUzg3VjUyRzBHR1NaVU9VU0gxUS4u
Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.