Sieniretki 26.9.2023

Lähde mukaan APK:n sieniretkelle tiistaina 26. syyskuuta! Retkemme suuntaa Turun Mälikkälään. Retken aikana pyrimme löytämään metsästä tavallisimpia ruokasieniä ja tutkimaan niiden tunnistamista. Retki ei kuitenkaan ole sienikoulutus ja jokainen vastaa keräämistään sienistä – tätä varten suosittelemme hankkimaan jo ennen retkeä sienioppaan tai sienisovelluksen, jonka avulla sienten tunnistamista voi retken vetäjien opastuksella harjoitella.

Tapaamme klo 16.40 Asentajankadun bussipysäkillä, joka sijaitsee Länsikeskuksen tuntumassa ja lähdemme siitä yhdessä metsään. Paikalle pääsee esimerkiksi Föli-linjalla nro 301, joka lähtee Kauppatorin E2-pysäkiltä kello 16.25 ja on perillä Asentajankadun pysäkillä noin 16.40. Palaamme retkeltä noin kello 20 aikaan. Esimerkiksi Asentajankadun pysäkiltä pääsee takaisin Kauppatorille klo 19.53 lähtevällä bussilla nro 300.

Retki on maksuton. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä eväitä tarpeen mukaan. Lisäksi suosittelemme ottamaan mukaan joko sienikorin tai muovipussin ja pienen veitsen (mielellään sieniveitsen). Jos myöhästyt tai et löydä oikeaa paikkaa, soita järjestäjille numeroon 0401815514 (Ida) niin neuvomme perille.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.