APK:n syyskuuun retki Luolavuoreen 16.9.2023

Tervetuloa ulkoilemaan Luolavuoren metsään lauantaina 16.9.2023! Kävelemme Luolavuoren metsissä Paavon polkuja pitkin ja käymme samalla katsomassa Luolavuoren luolaa sekä halutessamme vanhalla kaatopaikkamäellä, josta on näkymät Turun ylle. Pysähdymme syömään nuotiopaikalle pienet eväät. Reitin pituus edestakaisin n. 4km ja retki kestää n.3h. Saavumme samaan paikkaa, josta lähdemme.

Varauduthan säänmukaisella vaatetuksella ja otat oman vesipullon sekä mukin mukaan. APK tarjoaa nuotioeväät ja kahvin sekä teen. Paikalle voit saapua yhteislähdössä bussilla 18, joka lähtee Kauppatorin pysäkiltä D3 klo 11.07. Jos tulet paikalle autolla, voit valita osoitteeksi luolavuorentie 35 (Luolavuoren tenniskenttä). Tapaamme Luolavuoren tenniskentän parkkipaikalla klo 11.20, josta suuntaamme yhdessä luontopolulle.

Retki on ilmainen jäsenillemme, mutta muille 5€.  Voit liittyä jäseneksi myös ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä. Jos et ole vielä maksanut yhdistyksen tämän vuoden jäsenmaksua, pyydämme että maksat jäsen (10€) – tai osallistumismaksun (5€) yhdistyksen tilille FI03 5711 1320 0039 96. Laita maksun viestiksi joko ”Jäsenmaksu” tai ”Osallistumismaksu retkelle 16.9”. Jos et voi maksaa maksua Euroina tai pankkitilisi on Euroopan (SEPA-alueen) ulkopuolella, maksa maksu käteisellä retken alussa.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://forms.office.com/e/YimFZSUe2P
Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 14.9. klo 23.59.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.