Viikonloppuvaellus Teijoon 26.5-28.5.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna APK lähtee vaeltamaan Teijon kansallispuistoon! Luvassa on rento vaellus, jonka aikana pääsemme nauttimaan monipuolisia metsä- ja järvimaisemista, laittamaan ruokaa yhdessä sekä saunomaan ja uimaan Matildanjärvessä. 

Tämä vaellus sopiii hyvin sekä aloitteleville että kokeneemmille vaeltajille, jotka haluavat viettää hauskan ja rentouttavan viikonlopun metsässä. On kuitenkin tärkeää varustautua retkelle sopivin vaattein ja varustein. Mukaan tarvitsee siis itse huolehtia ainakin vettäkestävät ulkoiluvaatteet ja vaelluskengät sekä rinkka, jossa voi kantaa kaikki tarvittavat varusteet. APK:lla on muutamia makuupusseja ja -alustoja sekä telttoja lainattavana, joten ei haittaa vaikka et itse omistaisi kaikkia varusteita. Retken järjestäjät hoitavat myös retkikeittimet mukaan. Retkelle ilmoittautuneille lähetetään vielä sähköpostia retkiviikon aikana, jossa kerrotaan lisää käytännönasioista.

Lähtö vaellukselle on perjantaina 26.5. iltapäivästä noin klo 16.30, ja sunnuntaina olemme takaisin Turussa alkuillasta. Tarkoituksena on matkustaa paikalle kimppakyydeillä, mikäli riittävän monella osallistujalla on auto käytössä. Mikäli tätä ei saada onnistumaan, matkustamme paikalle julkisilla. Lähtö olisi tällöin perjantaina Kupittaalta klo 16.30, josta matkustaisimme ensin junalla Saloon ja hyppäisimme sieltä klo 17.10 lähtevään bussiin kohti Teijoa. Paluu olisi sunnuntaina Ylönkylästä klo 16.10 lähtevällä bussilla Saloon, mistä palaisimme Turkuun junalla. 

Vaelluksen hinta on 15 euroa APK:n jäsenille ja 20 euroa ei-jäsenille. Tarjoamme osallistujille ateriat retken aikana, jotka valmistamme yhdessä. Omat välipalat tulee itse huolehtia retkelle mukaan. Matkat ovat omakustanteiset; mikäli matkustamme kimppakyydeillä, polttoainekulujen jakamisesta sovitaan autoryhmittäin, ja julkisilla matkustettaessa matkojen hinta on yhteensä noin 18 €. 

Mukaan Teijon vaellukselle voit ilmoittautua täyttämällä tämän lomakkeen: https://forms.office.com/e/bh5yNnmmfa. Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 22.5. klo 23.59. Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää kysymyksiä retkeen liittyen!

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.