Retki Raision Kullaanpolulle 20.5.2023

Lauantaina 20.5. retkeilemme Kullaanpolulla Raisiossa. Reitin pituus on 13 km ja se sisältää myös kallio-osuuksia, jolloin pitävät kengät ovat paikallaan. Pidämme tauon Kullaanvuoren laavulla, josta löytyy grillipaikan lisäksi näkötorni ja vessa.

Yhteislähtö tapahtuu Kauppatorin E2-pysäkiltä. Bussi 300 lähtee klo 12.22, joten olethan paikalla ajoissa. Palaamme takaisin illemmalla bussilla 300. Jos saavut paikalle omalla kyydillä, voit valita osoitteeksi Kisakatu 3, Raisio.

Retki on ilmainen APK:n jäsenille, muille osallistumismaksu on 5 €. Voit liittyä jäseneksi myös ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä. APK tarjoaa osallistujille pienen nuotioruuan Kuullaanvuoren laavulla, mutta suosittelemme että jokainen syö lounaan ennen lähtöä. Otathan oman vesipullon ja mukin mukaan sekä omia eväitä. Pukeuduthan retkelle säänmukaisesti.


Ilmoittaudu mukaan täältä: https://forms.office.com/e/QYmgkG1L7T
Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 19.5. klo 23.59.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.