Yön yli -retki Kuhankuonon retkeilyreitistölle 15.–16.10.

APK:n lokakuun retki järjestetään 15.–16.10. eli luvassa on yön yli -retki! Retkellä kuljetttava reitti kulkee Ruskon Silvolasta ja päättyy Maskun Humikkalaan ja on osa Kuhankuonon retkeilyreitistöä. Retkelle lähdetään lauantaina 15.10. klo 10.39 lähtevällä Föli-bussilla (linja 303) Puutorilta, jolloin olemme perillä Silvolassa noin klo 11.30. Palaamme Maskusta takaisin Turkuun bussilla sunnuntaina noin klo 17. Retkelle voi osallistua myös vain lauantaiksi ja lähteä bussilla takaisin Turkuun lauantai-iltana tai sunnuntaiaamuna.

Retkellä käveltävän matkan pituus on noin 18 kilometriä ja yövymme Kervan laavun läheisyydessä, joka sijaitsee noin puolessa välissä reittiä. Kävelyn ja ulkona nukkumisen lisäksi laitamme retkellä yhdessä ruokaa sekä ihastelemme syksyistä luontoa. Voit halutessasi tutustua Kuhankuonon retkeilyreitistöön osoitteessa https://kuhankuono.fi; lauantaina kulkemamme reitti on nimeltään Rehtsuon reitti.

Retken hinta on 5 euroa APK:n jäsenille ja 10 euroa ei-jäsenille. Tarjoamme osallistujille ateriat retken aikana, jotka valmistamme yhdessä. Otathan mukaan oman vesipullon, ruokailuvälineet ja tarvittavan määrän välipaloja itsellesi.

APK:lla on muutamia makuupusseja ja -alustoja sekä telttoja lainattavana, joten ei haittaa vaikka et itse omistaisi kaikkia varusteita. Tärkeää on kuitenkin itse huolehtia retkelle mukaan lämpimät, säänmukaiset vaatteet ja kengät sekä tilava reppu, jossa voi kantaa tarvittavat varusteet. Nyt kun erityisesti yöt ovat jo kylmiä, on tärkeää ottaa mukaan riittävästi vaatteita – mieluummin liikaa kuin liian vähän. Kerrospukeutuminen on hyvä vaihtoehto. Retkelle ilmoittautuneille lähetetään vielä sähköpostia retkiviikon aikana, jossa kerrotaan lisää käytännönasioista.

Mukaan telttaretkelle voit ilmoittautua täyttämällä tämän lomakkeen: https://forms.office.com/r/PNbVkN3y1N. Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 13.10. klo 23.59. Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää kysymyksiä retkeen liittyen!

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.