APK:n sieniretki torstaina 22.9.

Lähde mukaan APK:n sieniretkelle torstaina 22. syyskuuta 2022! Retkemme suuntaa Raision Haunisten altaalle. Retken aikana pyrimme löytämään metsästä tavallisimpia ruokasieniä ja tutkimaan niiden tunnistamista. Retki ei kuitenkaan ole varsinainen sienikoulutus ja jokainen vastaa keräämistään sienistä – tätä varten suosittelemme hankkimaan jo ennen retkeä sienioppaan tai sienisovelluksen, jonka avulla sienten tunnistamista voi retken vetäjien opastuksella harjoitella.

Lähdemme retkelle Haunisten altaan parkkipaikalta kello 16.00. Paikalle pääsee esimerkiksi Föli-linjalla nro 300, joka lähtee Puutorin PT2-pysäkiltä kello 15.15. Linjan pääteasema on kauppakeskus Mylly, josta lähtöpaikalle voi kävellä n. 20 minuutissa. Palaamme retkeltä noin kello 19 mennessä lähtöpisteelle, josta voi kävellä takaisin Myllyyn ja palata sieltä bussilla Turkuun esimerkiksi kello 19.09 lähtevällä ja 19.48 Puutorilla olevalla bussilla.

Varmistathan, että sinulla on etukäteen karttasovellus tai vastaava jolla löydät Myllystä Haunisten altaan parkkipaikalle. Jos myöhästyt tai et löydä oikeaa paikkaa, soita järjestäjille numeroon 050 378 0711 niin neuvomme perille.

Retki on maksuton. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä eväitä tarpeen mukaan. Lisäksi suosittelemme ottamaan mukaan joko sienikorin tai muovipussin ja pienen veitsen (mielellään sieniveitsen).

Ilmoittaudu mukaan jo tänään ilmoittautumislomakkeella!

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.