APK:n syysretki Kullaanpolulle Raisioon

Lähde mukaan APK:n syysretkelle lauantaina 21. marraskuuta 2020! Retkemme suuntaa Kullaanpolulle, joka kuuluu Kuhankuonon retkeilyreitistöön. Retkellä pääsemme nauttimaan nokipannukahvista ja nuotiomakkarasta sekä ihailemaan Kullaanvuoren näköaloja.

Lähdemme retkelle Kerttulan liikuntakeskukselta Raisiosta kello 11.15. Matkaamme paikalle yhdessä Föli-linjalla nro 300, joka lähtee Puutorilta kello 10.50. Huomioithan, että Föli suosittelee maskin käyttämistä joukkoliikenteessä.

Voit tulla lähtöpaikalle myös omatoimisesti, mainitsethan asiasta ilmoittautumislomakkeella niin varmistamme että löydät mukaan joukkoon – tapaamme lähtöpaikalla Vesakujan ja Kerttulantien risteyksessä (kts. kartta: https://l.zeip.fi/apksyysretkilahto)

Palaamme retkeltä kello 15 mennessä Kauppakeskus Myllyyn, josta jatkamme bussilla takaisin Puutorille.

Retki on jäsenille ilmainen (voit myös liittyä retken aikana!), muille osallistumismaksu 5 €. Yhdistys tarjoaa osallistujille nokipannukahvit sekä makkaran. Jokainen ottaa itse mukaan ainakin vesipullon sekä muita eväitä tarpeen mukaan. Ilmoittaudu mukaan jo tänään lomakkeella https://l.zeip.fi/apksyysretki20

Ota mukaan ainakin:

  • Rahaa tai matkakortti sekä maski (2 kpl) bussiin
  • Vesipullo
  • Maasto voi olla märkää/mutaista, eli saappaat voi olla hyvät
  • Muuten normaali sään mukaan pukeutuminen

Jos myöhästyt, ilmoitathan järjestäjille puhelimitse 050 378 0711 niin tiedämme odottaa. Ennen retkeä lisätietoja saa myös sähköpostitse osoitteella partiokilta-hallitus@lists.utu.fi. Ilmoita sähköpostitse myös peruutuksesta.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *