Retki Kakskertaan lauantaina 13.4.2024

Teemme retken Kakskertaan lauantaina 13.4.2024. Reitin pituus on noin 6-7 kilometriä. Retken aikana pysähdymme katsomaan historiallista Brinkhallin kartanoa ja sankarihautaa. Puolessa välissä patikointia pysähdymme laavulla syömään pientä nuotioevästä, jonka APK tarjoaa osallistujille.

Retkelle lähtö tapahtuu lauantaina 13.4. kauppatorilta pysäkiltä D4 klo 10.40 Föli-bussilla 15B. Tulethan ajoissa paikalle. Jos saavut paikalle omalla autolla, tapaamme osoitteessa Brinkhallintie 414, 20960 Turku klo 11.15. Paluu takaisin kauppatorille tapahtuu iltapäivällä Föli-bussilla.

Retki on ilmainen APK:n jäsenille, muille osallistumismaksu on 5 €. Voit liittyä jäseneksi myös ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä. Jäsenmaksu on 10 euroa. Otathan retkelle mukaan oman vesipullon ja mukin mukaan sekä omia eväitä. Pukeuduthan retkelle säänmukaisesti.

Ilmouttaudu mukaan täältä: https://forms.office.com/e/cztadnJaYU.  Ilmoittautuminen retkelle sulkeutuu torstaina 11.4.2024 klo 23.59.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.