APK:n retki Piikkiön Linnavuoren reitistölle lauantaina 18.11.2023

Teemme retken Piikkiön Linnavuoren reitistölle lauantaina 18.11. Luontopolun pituus on noin 7 kilometriä, ja sen varrella on historiallisia paikkoja ja linnavuori jolta on hyvät näkymät jopa Turkuun saakka.

Retkelle lähtö tapahtuu Puutorin laiturilta PT5 lauantaina 18.11. klo 12.00 Föli-bussilla 704. Tulethan ajoissa paikalle. Jos saavut paikalle omalla autolla, tapaamme osoitteessa Lystiläntie 21 klo 12.30. Turkuun paluu tapahtuu iltapäivällä/illalla Föli-bussilla. 

Retki on ilmainen APK:n jäsenille, muille osallistumismaksu on 5 €. Voit liittyä jäseneksi myös ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä. APK tarjoaa osallistujille pienen nuotioruuan retken loppupuolella, mutta toivoisimme, että jokainen syö lounaan kotona ennen lähtöä. Otathan oman vesipullon ja mukin mukaan sekä omia eväitä. Pukeuduthan retkelle säänmukaisesti.

Ilmouttaudu mukaan täältä: https://forms.office.com/e/rBw0653THu Ilmoittautuminen retkelle sulkeutuu torstaina 16.11. klo 23.59.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.