APK:n pääsiäisretki Ankka-Nautelan luontopolulle sunnuntaina 2.4.2023

Teemme retken Lietoon Ankka-Nautelan luontopolulle sunnuntaina 2.4. Luontopolun pituus on noin 8 kilometriä, ja kävelymatkaa retken aikana kertyy yhteensä noin 11 kilometriä. Retken alussa vierailemme myös Nautelankosken museossa, joka on vierailijoille ilmainen.

Retkelle lähtö tapahtuu Puutorin laiturilta PT4 sunnuntaina 2.4. klo 12.40 Föli-bussilla 402. Tulethan ajoissa paikalle. Olemme perillä Nautelankosken museolla noin klo 13.15. Turkuun paluu tapahtuu iltapäivällä/illalla Föli-bussilla numero 6.

Retki on ilmainen APK:n jäsenille, muille osallistumismaksu on 5 €. Voit liittyä jäseneksi myös ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä. APK tarjoaa osallistujille pienen nuotioruuan retken loppupuolella, mutta toivoisimme, että jokainen syö lounaan kotona ennen lähtöä. Otathan oman vesipullon ja mukin mukaan sekä omia eväitä. Pukeuduthan retkelle säänmukaisesti.
Ilmouttaudu mukaan täältä: https://forms.office.com/e/az8X8z1rRr Ilmoittautuminen retkelle sulkeutuu perjantaina 31.3. klo 23.59.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.