APK:n retki Katariinanlaaksoon 11.3.2023

APK:n maaliskuun retki järjestetään lauantaina 11.3. Katariinanlaaksoon. Retkellä kävellään noin 4 km matka Katariinanlaakson luontopoluilla, jossa on mahdollisuus mm. käydä lintutornissa.

Retkelle pääsee yhteislähdössä Föli-bussilla numero 13A, joka lähtee Puutorilta klo 11.16 (pysäkki 286, Maariankadulla). Olemme perillä Katariinanlaakson parkkipaikalla noin klo 11.40, josta suuntaamme yhdessä metsään. Jos tulet paikalle omalla kyydillä, voit valita osoitteeksi Sigridinpolku 5.

Retki on ilmainen APK:n jäsenille, muille osallistumismaksu on 5 €. Voit liittyä jäseneksi myös ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä. APK tarjoaa osallistujille pienet retkieväät. Otathan oman vesipullon ja mukin mukaan sekä tarvittaessa lisäevästä. Pukeuduthan retkelle säänmukaisesti.

Ilmoittauduthan retkelle mukaan täällä: https://forms.office.com/e/kPWEXf7XhH. Ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 7.3. klo 15.

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.