Retki Saaronniemeen 11.2.2023

APK:n helmikuun retki järjestetään Ruissalon Saaronniemeen lauantaina 11.2. Retkellä kävelemme noin 4 kilometrin matkan Honkapirtiltä Kolkannokkaan, jossa paistamme makkaraa.

Lähdemme retkelle Turusta Kauppatorilta laiturilta A8 klo 11.30 Föli-bussilla numero 8. Olemme perillä Ruissalossa Honkapirtillä noin klo 11.45, josta lähdemme yhdessä metsään. Jos saavut paikalle omalla kyydillä, Honkapirtin osoite on Albert Ravilan raitti, Turku. Saavuthan silloinkin paikalle viimeistään klo 11.45.

APK tarjoaa osallistujille retkellä makkaraa ja lämmintä juotavaa. Retki on ilmainen APK:n jäsenille, ja muille osallistumismaksu on 5 €. Jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä tai ilmoittautumisen yhteydessä. Otathan oman vesipullon sekä mukin retkelle mukaan ja valitset säänmukaiset vaatteet. Retkellä on säävaraus.

Voit ilmoittautua retkelle mukaan täällä: https://forms.office.com/e/k5Vy5r12X1. Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 9.2.2023. Retken järjestäjän saa tarvittaessa kiinni numerosta 0401815514 (Ida).

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.