Telttaretki Kurjenrahkan kansallispuistoon 28.–29.5.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna 28.–29.5. järjestämme yön yli -retken Kuhankuonolle! Retkelle lähdetään lauantaina 28.5. bussilla klo 11.14 Puutorilta, ja aloitamme kävelyn yhdessä Kurjenportin parkkipaikalta klo 12.05. Palaamme takaisin Turkuun sunnuntaina iltapäivällä.

Retkellä käveltävä reitti on yhteensä noin 16 kilometriä, painottuen lauantaille. Leiriydymme teltoissa Savojärven rannalla Rantapihalla, missä on myös tarkoituksena grillata, saunoa ja viettää yhdessä iltaa.

Retken hinta on 5 euroa APK:n jäsenille ja 10 euroa ei-jäsenille. Tarjoamme osallistujille ateriat retken aikana, jotka valmistamme yhdessä. Otathan mukaan oman vesipullon, ruokailuvälineet ja tarvittavan määrän välipaloja itsellesi.

APK:lla on makuupusseja ja -alustoja sekä telttoja lainattavana, joten ei haittaa vaikka et itse omistaisi kaikkia varusteita. Tärkeää on kuitenkin itse huolehtia retkelle mukaan erityisesti lämpimät, säänmukaiset vaatteet ja kengät. Retkelle ilmoittautuneille lähetetään vielä retkikirje viikon 21 aikana, jossa muistutetaan vielä mm. tarvittavista varusteista.

Mukaan telttaretkelle voit ilmoittautua täyttämällä tämän lomakkeen: https://forms.office.com/r/UWCydcdZhg. Ilmoittautuminen sulkeutuu 25.5. klo 23.59. Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää kysymyksiä retkeen liittyen!

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.